Tre retters middag til alle elevene!

16.06.2017
I dag fikk elevene på 9. trinn besøk av to kokker. Dette første til en litt annerledes lunch (middag) for alle elever og ansatte...

I dag var det siste dagen med mat og helse for elevene på 9. trinn. Vi hadde en meny litt utenom det vanlige. Menyen var som følger:

Forrett: Lun laks på salatseng, byggrynssalat med granateple. 

Hovedrett: Helstekt svinefilet. Bakt søtpotet, dampet blomkål og brokkolibuketter. Stekt sjampinjong. Sjysaus. 

Dessert: Lun rabarbrapai. Vaniljesaus. 

Til å lage maten hentet vi inn eksperthjelp fra to dyktige kokker. Våre egen kjøkkensjef på vgs Vidar Øvland og Magne Larsen. Elevene på 9. trinn gjorde en fantastisk god jobb og maten smakte fortreffelig. Ekstra takk til innleide kokker. Et skikkelig festmåltid for alle elever og ansatte før ferien:) 

 

Middag 9. trinn